ziekenhuis-vergelijkinshulp-allesoverhoofdpijn

Themabijeenkomst ‘Maak van je klacht je kracht’ (10 oktober)

Op deze avond vertelt Caroline Bronsgeest hoe zij van haar klacht haar kracht heeft gemaakt. Dankzij haar eigen zoektocht en levenservaring kan zij zich inzetten voor andere mensen die ook te maken hebben met ernstige gezondheidsproblemen zoals migraine.

Caroline Bronsgeest wist niet wat migraine was, totdat zij in 1984 van een paard viel en ernstig hersenletsel opliep, in combinatie met een whiplash. Opvang en ondersteuning was er in die tijd nog niet. Waar zij eerst te horen kreeg: “Meisje, die hoofdpijn gaat wel weer over” veranderde dit in de loop der jaren in de opmerking: “Je moet er maar mee leren leven”.

Haar passie en missie is om ook andere mensen te helpen om weer in hun kracht te komen staan. Dit doet zij vanuit haar homeopathie-praktijk, maar ook via workshops waarin zij mensen uitlegt hoe zijn weer grip kunnen krijgen op hun leven.

Na het ervaringsverhaal van Caroline Bronsgeest is er nog voldoende ruimte deze avond om ervaringen uit te wisselen en er is gelegenheid tot overleg met de vrijwilligers van Hoofdpijnnet die ondersteuning kunnen bieden.

Graag nodigen we jou, je partner, een vriend(in) of andere geïnteresseerde van harte uit om deze avond samen met jou bij te wonen.

Programma
19.15 – 19.30 uur: ontvangst met koffie en thee
19.30 – 19.45 uur: opening van de avond door vrijwilligerscoördinator Hoofdpijnnet
19.45 – 20.30 uur: ervaringsverhaal Caroline Bronsgeest

20.30 – 21.30 uur: gelegenheid om ervaringen te delen en vragen te stellen

21.30 – 21.45 uur: sluiting door Hoofdpijnnet

Locatie
De avond wordt gehouden bij Theehuis Noord, Joop Vervoornpad 1, 2316 EP Leiden. Meer info http://www.leidennoord.nl/Theehuis-Noord-buurtmuseum/

 Aanmelden
Meld je aan voor deze geweldige avond via esther@hoofdpijnnet.nl ovv ‘bijeenkomst 10 oktober 2017’.  Graag horen we met hoeveel personen je wilt komen.

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. We kijken naar je uit!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *