17 januari 2018: Bijeenkomst Hormonale Migraine in Amersfoort

Iedere cyclus weer migraine? U bent de enige niet! Twee tot 2,5 miljoen volwassenen in Nederland hebben migraine. Afhankelijk van de leeftijd lijden 2 à 3 keer zoveel vrouwen als mannen aan migraine. De aanvallen zijn vaak rondom de menstruatie. Hormonen lijken dus bepalend en van grote invloed op het ziektebeeld van migraine.

Deel uw ervaringen
Migraine kan ingrijpende gevolgen hebben op uw sociale leven en dat van uw directe omgeving. Wat is er dan
prettiger om eens met anderen te praten en ervaringen uit te wisselen? Hoofdpijnnet organiseert daarom op woensdagavond 17 januari in Amersfoort een bijeenkomst over hormonale migraine. Tijdens deze bijeenkomst zijn twee Care For Women -verpleegkundigen aanwezig om hun kennis te delen en antwoord te geven op uw vragen. Daarnaast kunt u praten met vrijwilligers van Hoofdpijnnet en met elkaar.

Programma
19.15 ontvangst door het regioteam Utrecht van Hoofdpijnnet
19.30 welkom door Ella Heerding, vrijwilligerscoördinator regioteam afd. Utrecht
19.40 presentatie van De Hoofdzuster (*): informatie over hormonale migraine
20.40 pauze
21.00 mogelijkheid om in gesprek te komen en vragen te stellen
21.30 afsluiting

Locatie en aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats in Zalencentrum Amershof, Snouckaertlaan 11, 3811 MA te Amersfoort, zie voor routebeschrijving www.amershof.nl. Het aantal plaatsen is beperkt. Meld u zich daarom vandaag nog aan via info@hoofdpijnnet.nl o.v.v. contactavond 17012018 Amersfoort. De toegang is gratis evenals koffie en thee.

* De Hoofdzuster is een praktijk voor hoofdpijn en hoofdpijn gerelateerde aandoeningen in Doorn en Soest. Twee Care For Women – verpleegkundigen, Anja van Woerdekom en Desireé Tijhuis, hebben zich gespecialiseerd op het gebied van hoofdpijn en migraineklachten. De hoofdpijnverpleegkundigen benaderen hoofdpijn van verschillende kanten. Via het geven van informatie, het delen van hun kennis over hormonen. Tevens zijn zij gespecialiseerd in Hoofdpijnmassage & Triggerpoint-therapie. Deze massages werken ook ontspannend en goed bij stress.