mariette baarda

19 september (Amsterdam) en 5 oktober 2017 (Gouda) ism Mariëtte Baarda ‘Kinderen waaien om’

Van kinds af aan heeft Mariëtte Baarda migraine. In haar boek ‘Kinderen waaien om’ beschrijft ze hoe dit haar leven en carrière heeft bepaald. Vragen die ons allen bezighouden, beschrijft zij tot in de puntjes. Is het mogelijk een bestaan op te bouwen met een aandoening die je regelmatig veroordeelt tot een verblijf  in een verduisterde slaapkamer? In haar boek neemt ze je mee op een avontuurlijke tocht langs bizarre genezers en therapieën. Ze komt erachter dat een confrontatie met je ziekte ook altijd een confrontatie met jezelf is.

We besteden tijdens deze avond graag aandacht aan de kwaliteit van leven met een chronische aandoening in samenwerking met Mariëtte Baarda, schrijfster van het succesvolle boek ‘Kinderen waaien om’.

Mariëtte geeft een goede inkijk in het leven van een chronisch patiënt. Niet alleen voor diegenen die migraine hebben, maar voor bijna alle chronisch zieken. Deze mensen kampen met het onbegrip van de buitenwereld, en bijna allemaal hebben ze het moeilijk om een goede balans te vinden tussen familie, sociaal leven en werk. Maar wat voornamelijk overeenkomt is het gevecht dat de meeste chronisch zieken moeten leveren om elke dag weer met hun gebreken te moeten overleven.

Na het ervaringsverhaal van Mariëtte Baarda is er nog voldoende ruimte deze avond om met anderen ervaringen uit te wisselen en is er gelegenheid tot overleg met de vrijwilligers van Hoofdpijnnet die ondersteuning kunnen bieden.

Graag nodigen we jou, je partner, een vriend(in) of andere geïnteresseerde van harte uit om deze avond bij te wonen.

Programma
19.15 – 19.30 uur: ontvangst met koffie en thee
19.30 – 19.50 uur: opening van de avond door vrijwilligerscoördinator Hoofdpijnnet
19.50 – 20.30 uur: ervaringsverhaal Mariëtte Baarda
20.30 – 21.45 uur: gelegenheid om ervaringen te delen en vragen te stellen

Locaties
Amsterdam:  Het tuinhuis van Uitgeverij Atlas Contact, Prinsengracht 915.
Deze locatie is met openbaar vervoer en auto goed bereikbaar. Vlakbij de uitgeverij is een parkeergarage.

Gouda: zalencentrum De Veste, Ridder van Catsweg 300. Voor de routebeschrijving, zie: http://www.devestegouda.nl/contact/route/routebeschrijving/

Aanmelden
Meld je aan voor één van deze avonden via esther@hoofdpijnnet.nl . Vermeld daarbij duidelijk naar welke van de twee bijeenkomsten je komt. Graag horen we met hoeveel personen je wilt komen.

Aan deze avonden zijn geen kosten verbonden.

We kijken naar je uit!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *