yogaworkshop bijeenkomst

22 mei 2018: Yogaworkshop (Oosterwolde, Friesland)

Op 22 mei organiseert Hoofdpijnnet een yogaworkhop in het Friese Oosterwolde. Er zijn vele soorten hoofdpijn, veroorzaakt door veel verschillende factoren. Uit onderzoek is gebleken dat yoga hulp kan bieden bij hoofdpijnklachten.

Yoga maakt je bewust van de spanning in je lichaam en helpt ontspannen, zodat niet alleen je geest tot rust komt maar ook de bloedtoevoer in het lichaam optimaal is en de energie vrij kan stromen. Je leert spieren te ontspannen, zoals in het gezicht, schouders en nek. Bepaalde yogahoudingen en ademhalingsoefeningen zijn juist gericht op deze lichaamsdelen. In de workshop zullen we hier aandacht aan besteden. Ook krijg je gerichte oefeningen mee zodat je er ook thuis mee aan de gang kan.

Wanneer: 22 mei 2018
Tijd: 19.00 – 20.15 uur
Waar: Moskampweg 3-5, 8431GB Oosterwolde (achter het gebouw is parkeerruimte)
Aantal: maximaal 12 aanmeldingen
Kosten: € 2,- voor leden. Niet leden betalen € 5,-

Meld je aan via dit formulier of via info@hoofdpijnnet.nl. Wees er snel bij, want we hebben plaats voor maximaal 12 aanmeldingen.

Arlette Wieringa- van den Broek, yogadocente, zegt: “Het is mijn passie om mensen te begeleiden in het waarnemen en ervaren van het authentieke zelf.Het authentieke zelf betekent voor mij het innerlijke stiltepunt en ruimte, van waaruit alles geobserveerd wordt. Het vraagt veel van je, maar het helpt écht om beter te ervaren en voor jezelf te beoordelen wat jij vindt wat nodig is”.