14 april 2018: Contactdag Aangezichtspijn in Amersfoort

Op 14 april 2018 vindt er een contactdag plaats in Amersfoort voor alle belangstellenden. Naast het laatste nieuws op medisch en technisch gebied, zal het accent vooral liggen op ontmoeting en het delen van ervaringen. Het programma is zodanig van opzet, dat het ook voor mensen met andere vormen van hoofdpijn de moeite waard is. De volgende thema’s en workshops staan op het programma: wietolie, botox, fysiotherapie en aandachtspunten op het gebied van werk en inkomen.

Deze dag is gratis voor leden van Hoofdpijnnet. Niet-leden kunnen kiezen: voor € 25 word je aspirant-lid van de vereniging en heb je gratis toegang tot de Contactdag. Of je betaalt € 15 voor uitsluitend de deelname. Lunch, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Bent u van plan te komen? Laat het de werkgroep alvast weten per e-mail. Je ontvangt dan tijdig het volledige programma en een definitief inschrijfformulier, waarop je kunt aangeven aan welke workshops je wilt deelnemen. Zet eventuele wensen of suggesties erbij. De mail graag sturen naar: Infodag2018@aangezichtspijn.nl. U vindt ons ook op Facebook (besloten groep).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *