Over Hoofdpijnnet

Op deze website vind je informatie over twee organisaties: de vereniging Hoofdpijnnet én het Migrainefonds. Zo vind je alles over chronische hoofdpijn op één plek. ‘Alles over hoofdpijn’, zoals onze domeinnaam aangeeft. Niet voor niets noemen we elkaar ‘zusterorganisaties’. De vereniging bestaat meer dan 50 jaar en is dé belangenvereniging voor mensen met chronische hoofdpijn. Het Migrainefonds is eind 2015 door Hoofdpijnnet opgericht. Het fonds financiert projecten, die de vereniging uitvoert. Op bestuurlijk niveau werken we nauw samen.

hoofdpijnnet over ons


Missie

Ernstige hoofdpijn beïnvloedt in grote mate iemands dagelijks leven. De aandoening heeft impact op het werk, gezinsleven, contact met vrienden en familie en het uitvoeren van hobby’s. Tussen de 500.000 en 1.000.000 mensen hebben hier last van. Volwaardig deel uitmaken van de samenleving is voor hen niet vanzelfsprekend en moet iedere dag weer bevochten worden.

Lees meer over onze missie


Partners

Het is van cruciaal belang dat de samenleving, van zorgverleners tot scholen en werkgevers, doordrongen raakt van de impact van hoofdpijn.

Lees meer over onze partners


Bestuur

Het bestuur bestaat uit vrijwilligers met ieder een eigen specifieke deskundigheid. De meesten zijn bekend met chronische hoofdpijn.

Lees meer over het bestuur en de medewerkers van Hoofdpijnnet


Vrijwilligers

Onze vereniging kan niet zonder vrijwilligers. We hebben verschillende vrijwilligersgroepen actief. Zelf vrijwilliger worden?

Lees meer over onze vrijwilligers


Jaarverslagen

Wil je teruglezen wat Hoofdpijnnet afgelopen jaren bereikt heeft?

Bekijk onze jaarverslagen


Officiële documenten

Gedragscode
Privacybeleid
Klachtenregeling