Ons Adviespunt Werk

Een persoonlijk advies bij problemen op je werk, exclusief voor leden van Hoofdpijnnet. De adviseurs van het Adviespunt Werk zijn Edith en Alex.

Edith van Rijn

Edith stelt zich voor

“Samen met Alex Schonewille heb ik, als coach en ervaringsdeskundige op het gebied van migraine en clusterhoofdpijn, het Adviespunt Werk vormgegeven.
Hoofdpijnpatiënten helpen met het behouden en vinden van werk en alles wat daar mee samenhangt. Mensen nemen telefonisch contact met ons op en heel vaak kunnen we ze met dit ene telefoontje weer op weg helpen. Soms is er meer nodig en starten we een coaching traject met als doel beter te leren omgaan met klachten en beperkingen. Of een loopbaan- en/of re-integratie traject welke in de meeste gevallen betaald worden door de werkgever.

Daarnaast heb ik als mindfulnesstrainer (MBSR/MBCT) al veel mensen kunnen laten kennismaken met de meerwaarde van mindfulness voor hoofdpijnpatiënten.
Samen met mijn man en 2 honden woon ik heerlijk in het buitengebied van Echteld. Met hen breng ik graag en veel tijd door in de natuur.”

Contactgegevens: Edith van Rijn (werk@hoofdpijnnet.nl), tel. 06 – 51 02 09 88 en Alex Schonewille (alex@hoofdpijnnet.nl), tel. 06 – 14 68 92 65.

Edith van Rijn Adviseur Adviespunt Werk